Οι μεγάλοι οίκοι μόδας προτείνουν για φέτος αξεσουάρ στα μαλλιά

aksesouarΓια εσένα που έχεις βαρεθεί τα κλασικά χτενίσματα και ψάχνεις ένα διαφορετικό αξεσουάρ που θα απογειώσει την εμφάνισή σου τότε θα ενθουσιαστείς με τις προτάσεις των μεγάλων οίκων που παρουσίασαν τις συλλογές Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Ο λόγος είναι απλός, πρώτη φορά είδαμε τόσα αξεσουάρ για τα μαλλιά, τα οποία είναι σίγουρο ότι θα απογειώσουν οποιαδήποτε εμφάνιση, και παρά την υπερβολή τους σε πολλές περιπτώσεις, είναι κομμάτια που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν στη συλλογή τους.

Η κορδέλα που είδαμε στην πασαρέλα της Schiaparelli αλλά και το λευκό μαντήλι, φορεμένο επίσης σαν κορδέλα, σ’ αυτή του Giambattista Valli, είναι η πιο απλή λύση για μια bad hair day και μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες, καθώς είναι κομψή και παραπέμπει και σε stars όπως η Brigitte Bardot. Μπορεί το headpiece με τα φτερά της Maria Grazia Chiuri για τον Dior να μην είναι ακριβώς αυτό που θα μπορούσες να φορέσεις μια μέρα στη δουλειά, όμως πραγματικά, δε θα ήθελες πολύ να το έχεις στη συλλογή σου και απλώς να το κοιτάζεις ελπίζοντας ότι ίσως κάποια στιγμή θα μπορούσες να το φορέσεις;

Πηγή: govastileto.gr